Participa en el bloc, comenta, coneix altres autors...

Normes del bon ús del lloc

Les dades de caràcter personal i/o material que ens envieu per participar al lloc web es revisen per determinar si infringeixen els nostres termes d'ús. Després es decideix si el material s'utilitzarà o no al lloc web. Us comprometeu que totes les dades de caràcter personal que ens envieu siguin coherents i es corresponguin amb dades reals de la vostra identitat. Aquí us mostrem algunes normes que us poden ajudar a evitar problemes:

 • El material que ens envien els participants del lloc web s'ha d'ajustar als requeriments que es descriuen al web.
 • Cal que respecteu la propietat intel·lectual i industrial. Pugeu al web només material de creació pròpia o material sobre el qual tingueu els drets necessaris tant per fer-lo servir com per publicar-lo al lloc web sota els termes d'una llicència Creative Commons de "Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 Espanya" pel termini màxim legalment permès. Això vol dir que no s'ha d'enviar material que no sigui de creació pròpia ni utilitzar continguts de cap tipus els drets dels quals pertanyin a tercers.
 • El web conté espais de debat i comentaris sobre l'activitat del lloc web.
 • Per fer un apunt en algun dels blocs, cal tenir el permís de l'administrador. Aquest permís s'obté un cop donat d'alta al lloc web.
 • L'administrador és el moderador del lloc web. Per tant, pot eliminar comentaris o decidir no publicar apunts per la naturalesa o forma d'aquests. L'administrador es reserva el dret d'eliminar els apunts que no siguin productius i que interfereixin en el bon funcionament del lloc web.
 • No es permet fer servir paraules mal sonants, expressions que puguin ferir la sensibilitat dels usuaris, comentaris ofensius, ni temes que no estiguin relacionats amb l'activitat del lloc web.
 • Es recomana reduir la mida de les imatges que es publiquin al web.
 • Quan es faci servir la funció "citar" cal editar el text al qual es fa referència deixant només la part a la qual es vol respondre i indicant la modificació amb punts suspensius. Es demana que s'eviti "citar" fotografies, llevat que sigui imprescindible referir-s'hi.
 • No es permet fer servir el fòrum o altres aplicacions del lloc web en benefici dels usuaris. Qualsevol acció en aquest sentit provocarà l'expulsió de l'usuari infractor.
 • Està prohibida la utilització de vídeos o cançons amb copyright. Si es reprodueixen, s'eliminaran immediatament.
 • També és motiu d'expulsió l'ús d'eines per molestar altres usuaris, com ara inundar les bústies electròniques dels usuaris o fer-ho amb missatges privats.
 • Si un participant falta al respecte a un altre usuari o bé provoca conflictes també se l'expulsarà.
 • El material enviat pels participants es publicarà al web educ@conTIC sota els termes d'una llicència creative commons "Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 Espanya" pel termini màxim legalment permès. Per tant, és terminantment prohibit de reproduir la informació facilitada en aquesta pàgina web i/o fòrum sense facilitar-ne la font, així com de copiar-ne o imitar-ne el disseny sense el permís de l'administrador del web o no respectar les regles de la llicència esmentada.

listen to us

enllaça’ns

Comunidad en Procomún